VitalDermax anti rid: învinge orice fel de riduri in doar 28 de zile!

VitalDermax anti rid: învinge orice fel de riduri in doar 28 de zile!

 • Stimulează producția naturală de colagen și elastină
 • Blochează factorii care cauzează riduri și previne apariția lor
 • Hrănește și hidratează pielea uscată și foarte uscată de pe față
 • Netezește tonul pielii
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

VITALDERMAX ÎNVINGE TOȚI FACTORII DE ÎMBĂTRÂNIRE!

Formula intensivă și unică a VitalDermax a fost creată special pentru a îmbunătăți aspectul și structura pielii uscate și foarte uscate. Rezultatul este o piele tânără și radiantă și se obține astfel:

 • prin ridicarea nivelului de hidratare a pielii atrăgând și reținând umezeala timp de 24 de ore;
 • îmbunătățirea elasticității și sănătății pielii refăcând structura fibroasă la nivelul epidermei;
 • protejarea pielii de razele ultraviolet UV/UVB datorită faptul că blochează razele de soare și neutralizează acțiunea radicalilor liberi.

VitalDermax anti rid: învinge orice fel de riduri in doar 28 de zile!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

VITALDERMAX – CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE PENTRU ÎNTINERIRE

 1. Hrănește, hidratează, reînvie pielea uscată cu o textură dură
 2. Împinge ridurile adânci dinăuntru, netezește ridurile
 3. Promovează producția de colagen natural și elastină pentru a mări elasticitatea și fermitatea pielii
 4. Echilibrează perfect textura pielii și tonul acesteia, eliminând petele de la pigmenți apărute odată cu vârsta
 5. Reîmprospătează aspectul pielii și saturează elementele cele mai importante pentru a menține pielea tânără

RESTAURARE REVOLUȚIONARĂ A PIELII ÎN DOAR 4 SĂPTĂMÂNI

 • DUPĂ 15 MINUTE. Pielea este mult mai catifelată și radiază. Fața este hidratată, epiderma este plină de microelemente esențiale pentru echilibru optim.
 • DUPĂ 14 ZILE. Se activează acțiunea de producere a colagenului și elastinei. Fața ovală este cu mult mai strânsă, ridurile adânci sunt reduse cu 54%, ridurile ce apar cu expresiile faciale sunt aproape eliminate.
 • DUPĂ 28 ZILE. Îmbătrânirea este oprită complet. Epiderma este hidratată și plină de colagen natural și elastină. Conturul feței este mai clar, pielea – elastică și tare, iar ridurile aproape dispar cu totul.

ELIMINĂ TOTAL SCHIMBĂRILE CREATE DE ÎMBĂTRÂNIRE!

VitalDermax are în compoziția sa esențe de ierburi, pe lângă niște uleiuri natural și esențile care lucrează să restaureze pielea și să reînnoiască membranele celulelor.

 1. COLAGEN PUR 99,5% face ridurile adânci mai greu de observant, le împinge dinăuntru și este 100% absorbit de către piele!
 2. ACIDUL HIALURONIC neutralizează efectul negativ al razelor soarelor, mediul prost pentru piele și obiceiurile proaste
 3. DNA DE SOMON previne transformarea ridurilor fine în unele adânci
 4. CENTELLA ASIATICA forțează producția de colagen și elastină în piele

VitalDermax anti rid: învinge orice fel de riduri in doar 28 de zile!

OPINIA SPECIALIȘTILOR DESPRE VITALDERMAX

Procedurile moderne de întinerire au rezultate bune, dar în majoritatea cazurilor există multe efecte secundare – umflături, reacții alergice, este atins nervul, mușchii feței se atrofiază, și altele. Toate acestea apar din cauza folosirii greșite a injecțiilor. Din păcate, nu există nici o garanție că nu veți întâlni și dumneavoastră aceste problem. Așadar, este mai sigur să folosiți aceleași componente externe. În combinație cu componentele bio, ele reușesc să penetreze și să ajungă în straturile foarte adânci ale epidermei și afectează ridurile dinăuntru. În timp, pielea nu numai că se îmbunătățește, ci începe să producă de asemenea și colagen și elastină – proteine care vă fac pielea mai tânără. VitalDermax este crema mea preferată dintre toate. E absolut natural, hipoalergenic și oferă un rezultat excelent după doar 3-4 săptămâni de folosire.

Mihaela Piele, cosmetolog

CUM SE FOLOSEȘTE VITALDERMAX

 • PASUL 1. Îndepărtați tot machiajul și curățați pielea de murdărie cu o loțiune potrivită tipului dumneavoastră de piele. Uscați-vă pielea cu un prosop uscat.
 • PASUL 2. Ștergeți pielea cu un cub de gheață. Masați-vă pielea din jurul zonei ochilor și buzelor cu degetele.
 • PASUL 3. Aplicați VitalDermax pe frunte, obraji și pomeți și în zona gâtului. Prin mișcări ușoare, masați produsul peste tot pe față. Continuați masajul timp de 2-3 minute.
 • PASUL 4. Repetați procedura zilnic seara pentru a obține rezultatul dorit.

REZULTATE DUPĂ 28 DE ZILE DE FOLOSIRE A VITALDERMAX

9 din 10 femei care aleg VitalDermax ca principala cremă de piele sunt 100% mulțumite de rezultat!

Am piele foarte subțire, asta e problema mea. Ridurile au început să apară când eram la facultate – în jurul pleoapelor și pe frunte. Am încercat tot felul de măști, loțiuni, masaje – nu eram mulțumită de rezultat deloc. Am urmat sfatul prietenului meu și am cumpărat VitalDermax – efectul este pur și simplu uimitor! Pielea mea a devenit foarte netedă, catifelată, ridurile au dispărut după 3 săptămâni. Continui să folosesc crema în fiecare zi – și nu am avut probleme cu pielea deloc.

Floarea Dumitru, 32 de ani

La vârsta mea, nici un produs nu poate să facă față ridurilor mele. Dar, ca orice femeie, vreau să arăt cât mai bine. Împreună cu fiica mea, am început să folosim VitalDermax. Două luni mai târziu, nici nu ne mai recunoaștem! Pielea mea s-a întins, petele mi-au dispărut complet, iar ridurile mele nici nu se mai văd.

Valentina Nicolescu, 59 de ani

De foarte mult timp am vrut să facă un facelift, dar am citit multe chestii urâte despre procedura asta – unele fete s-au trezit cu fața distrusă, una nici nu mai putea zâmbi după operație… de ziua mea, fata mea mi-a cumpărat VitalDermax. Nu am crezut că ar putea avea un astfel de efect! După doar 2 luni, arătam cu 10 ani mai tânără. Chiar și ridurile adânci mi-au dispărut.

Cristina Surdu, 48 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: