Weicode: slăbire prin arderea naturală a grăsimii

Weicode: slăbire prin arderea naturală a grăsimii

Dacă organismul încetează să primească energie din carbohidrați, după 7-10 zile el intră în starea de cetoză. Aceasta este o privare de carbohidrați a celulelor, în timpul căreia are loc procesul de transformare a grăsimii subcutanate în energie.

 

Corpii cetonici, ce se formează în ficat, reprezintă sursa principală de energie pentru creier în timpul cetozei. Ei hrănesc țesuturile musculare și preîntâmpină depunerile de grăsime. Ca urmare a acestui fapt, depunerile vechi de grăsime dispar, iar dimensiunile corpului se micșorează.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

SUPLIMENTUL NUTRITIV WEICODE CREȘTE NIVELUL CETONELOR ÎN ORGANISM, PENTRU ARDEREA GRĂSIMII

  • Minimizarea cantității de carbohidrați din alimentația zilnică
  • Scăderea glucozei din sânge
  • Lipsa necesității de a produce insulină
  • Nu există insulină – nu există senzația de foame

Weicode: slăbire prin arderea naturală a grăsimii

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

PRINCIPIUL ACȚIUNII SUPLIMENTULUI WEICODE

De obicei, penru a ajunge în starea de cetoză este nevoie de 7 până la 10 zile.

 

Doar 20 de picături Weicode va scurta acest interval de timp până la 40-50 de minute, timp în care organismul produce o cantitate suficientă de corpi cetonici și va începe să transforme celulele și depunerile de grăsime acumulate în energie. Metoda de administrare: de 1-2 ori pe zi puneți câte 20 de picături în 100 ml de apă.

IMPORTANT:
Weicode NU CONȚINE substanțe sintetice, substanțe psihotrope puternice sau hormonale

ELEMENTELE ACTIVE ALE SUPLIMENTULUI NUTRITIV WEICODE

ELEMENTELE EXTRAORDINARE CARE AJUTĂ ÎN LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS ACTIVEAZĂ CETOZA ÎN 40 DE MINUTE

  • Ananas accelereaza procesul de slabire datorita continutului ridicat de bromelaina.
  • Tirozină un aminoacid neesențial care reduce tiroxina (hormonul tiroidian), care determină funcționarea normală a glandei tiroide și a glandelor suprarenale.
  • Extract de coajă de kumquat ajută la întărirea sistemului imunitar, normalizează activitatea sistemului digestiv, elimină toxinele și radionuclizii din organism.
  • Papaya activează metabolismul, ajută proteinele să se descompună mai repede și, în același timp, să nu se transforme în grăsimi.
  • Extract de semințe de Guarana stimulent puternic. Îmbunătățește semnificativ circulația sângelui datorită efectului tonic al guraninei (cofeinei).
  • Niacina participă la cursul proceselor redox.

Weicode: slăbire prin arderea naturală a grăsimii

AVEȚI ÎNTREBĂRI? LUCRĂM PENTRU VOI

ESTE ACEST PREPARAT POTRIVIT PENTRU VEGETARIENI?
Weicode nu este testat pe animale, nu conține ingrediente de origine animală și nu încalcă regulile regimului vegetarian sau vegan.

 

MULTE PILULE PENTRU SLĂBIT INFLUENȚEAZĂ ECHILIBRUL HORMONAL. CUM STAU LUCRURILE ÎN CAZUL WEICODE ?
Weicode nu conține substanțe care provoacă tulburări hormonale.

 

CÂT TIMP POȚI URMA DIETA KETO ȘI SĂ IEI WEICODE?
Durata recomandată a curei pentru slăbit este de 30 de zile. Dacă este necesar, cura poate fi repetată după o pauză de o săptămână.

 

TREBUIE URMATE STRICT REGULILE DIETEI KETO SAU POȚI DOAR SĂ IEI SUPLIMENTUL ȘI SĂ SLĂBEȘTI?
Preparatul a fost conceput special pentru formarea accelerată a acizilor cetonici care transformă grăsimea în energie – cu alte cuvinte, arderea grăsimilor. În cazul în care cantitatea de carbohidrați depășește cantitatea arsă de grăsime, efectul va fi mai puțin pronunțat.

CE SPUN FEMEILE CARE AU VĂZUT DEJA REZULTATUL:

Pentru mine dieta keto a fost salvarea. N-am mai auzit de așa ceva – mănâncă tot ce-ți place și slăbește. Eu întotdeauna am avut mai multe grăsimi și carbohidrați în alimentație decât aveam nevoie. Acest lucru a avut ca rezultat o greutate de peste 95 kg la 29 de ani. N-a trebuit decât să-mi corectez puțin cantitatea de carbohidrați, și greutatea corporală a început să scadă. Chiar dacă am continuat să mănânc cartofi prăjiți. Apoi am aflat de Weicode. după ce am luat suplimentul nutritiv procesul a fost și mai rapid. În total, minus 30 kg în 4 luni. Și cartofi prăjiți mănânc în continuare.

Irina

De când mă știu, mereu țin dietă. M-am înfometat și am avut mereu probleme cu somnul și cu pielea. Pierdeam ceva la cântar, dar apoi iar mâncam mult și luam totul de la capăt. Despre Weicode am aflat de la dietetician. Am început să iau, dar înainte am făcut analize pentru corpi cetonici. La început aveam 0,9 moli, iar după ce am luat Weicode , analiza a arătat aproape 10 moli. Am redus carbohidrații și am avut un rezultat îmbucurător aproape imediat. În fiecare săptămână vedeam la cântar cu câte 4-5 kg mai puțin. Pentru mine asta a fost un adevărat miracol. Aveam o dispoziție excelentă, nu-mi era foame, dormeam câte 7 ore.

Ioana

Cât de puțin știm despre propriul organism. Eu nici nu m-am gândit ce procese complicate se petrec înăuntrul lui, până când nu am ajuns la dietetician și nu am auzit despre cetoză. Eu sunt o leneșă. Mersul la sală l-am înlocuit cu înfometarea. Azi am mâncat ceva interzis, mâine zi de dietă. Greutatea oscila +/-3kg. Despre Weicode pot spune un singur lucru – trebuie luat! În dieta keto cu acest supliment nutritiv am reușit să dau jos un număr record de 15 kg și să ajung la silueta ideală fără a da greș. Analizele au arătat o creștere doar de 6 ori a cetonelor, dar oricum sunt mai mult decât mulțumită de rezultat.

Alina

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: