Zinamax din acnee: iubește-ți din nou tenul!

Zinamax din acnee: iubește-ți din nou tenul!

Ingredientele Zinamax:

 • Îmbunătățesc starea tenului
 • Curăță pielea
 • Reduc cantitatea de sebum
 • Calmează stările de inflamație
 • Fac ca erupțiile să fie mai puțin vizibile
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Cum vă afectează Zinamax pielea?

Zinamax din acnee: iubește-ți din nou tenul!

 1. Are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene
 2. Hidratează adânc
 3. Ajută la vindecarea rănilor
 4. Reduce producția de sebum
 5. Îmbunătățește vizibil calitatea pielii

Lactoferina – un ingredient eficient pentru acnee!

Zinamax conține lactoferină, care are un efect pozitiv asupra schimbărilor inflamatorii cauzate de acnee. Este o proteină multipotentă cu proprietăți remarcabile, deoarece are acțiuni antibacteriene, antivirale, antifungice și împotriva paraziților.

Eficacitatea lactoferinei a fost confirmată de studiile clinice* efectuate asupra persoanelor cu vârste cuprinse între 18-30 de ani. Acestea au fost împărțite în mod aleatoriu în două grupe, dintre care o grupă a consumat lapte fermentat cu 200 mg de lactoferină, iar cealaltă a consumat lapte fără lactoferină.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Conținutul

Zinamax din acnee: iubește-ți din nou tenul!

Lactoferina

 • are proprietăți antibacteriene și antivirale
 • calmează iritațiile
 • reduce cantitatea de sebum
 • reduce schimbările acneice

Extractul din panseluțe [5% flavonide]

 • reduce imperfecțiunile tenului
 • curăță pielea
 • susține menținerea pielii sănătoase

Extractul de măceșe

 • ajută la vindecarea rănilor
 • susține producția de colagen
 • reduce apariția de erupții cutanate

Extractul din frunze de urzică [4% polifenoli]

 • reduce secreția de sebum
 • are efect anti-iritant
 • îmbunătățește metabolismul organismului
 • detoxifică organismul

Opinia expertului

Ca expert pe probleme de piele, mă întâlnesc cu acneea în fiecare zi. Cu această problemă se confruntă nu numai adolescenții (deși este cea mai frecventă grupă), dar și adulții. Interesant este că aceste persoane adesea nu au avut probleme cu tenul lor în tinerețe.

 

Deși problema este destul de frecventă, aceasta provoacă complexe și reduce încrederea în sine la multe persoane. Acest lucru poate împiedica în mod semnificativ funcționarea de zi cu zi. De aceea merită să aveți grijă de pielea dumneavoastră, ajutând la îmbunătățirea calității vieții – mai ales când metodele eficiente sunt la îndemâna dumneavoastră.

 

Una dintre cele mai eficiente soluții este preparatul Zinamax. Este un produs cu mai multe componente care răspunde necesităților pielii acneice, susținând lupta împotriva inflamației, reducând numărul de microorganisme dăunătoare și omogenizând culoarea acesteia.

 

Preparatul Zinamax este o salvare pentru toți cei care se luptă cu imperfecțiunile pielii, coșurile, punctele negre și inflamațiile. Produsul stabilizează activitatea glandelor sebacee, reducând apariția noilor schimbări.

Opinii despre produs

Piotr, 30 de ani

Nu am avut acnee mult timp, până la vârsta de 30 de ani … Am fost foarte surprinsă când pe fața mea au apărut coșuri purulente. Vizitele la dermatologi și toate medicamentele care mi-au fost prescrise nu au dat niciun fel de rezultate, până la urmă am renunțat și am constatat că asta este… și gata. Asta până când prietena mea mi-a sugerat să încerc să mă mai lupt încă o dată și să folosesc capsulele Zinamax… Nu eram convinsă, dar cred că era mai bine să încerc decât să nu o fac. După primele două săptămâni de utilizare regulară a produsului, inflamația a început să se diminueze, ceea ce m-a surprins foarte mult! În prezent, după 2 luni de utilizare, pot spune că m-am luptat cu problema mea și că pielea mea este super hidratată! Recomand tuturor acest produs!

Anna, 26 de ani

Tenul meu nu a fost niciodată perfect, fața mea era plină de puncte negre, apăreau coșuri unde nu mă așteptam, iar nasul meu strălucea tot timpul. Bineînțeles, am folosit conștient diferite produse pentru îngrijirea feței, am căutat produse de calitate și… este adevărat că acestea nu mi-au amplificat problema… dar cu siguranță nu m-au ajutat la eliminarea tuturor imperfecțiunilor. Într-o zi am dat peste o reclamă a produsului Zinamax. De fapt, am comandat acest produs fără niciun gând pozitiv … Dar nu pot să spun un cuvânt rău despre acesta! În mai puțin de o lună, aceste mici probleme ale mele au început să dispară! În prezent pot ieși în oraș fără să îmi fac machiajul :). Desigur, încă nu a trecut totul. Dar acesta nu este sfârșitul tratamentului meu!

Hubert, 20 de ani

Adolescența nu m-a cruțat și, din păcate, sunt una dintre persoanele care au acnee… Nu este tragic, dar este dificil să lupți împotriva acestor coșuri, ca să nu mai spun că totul arată inestetic… Am comandat produsul Zinamax de pe o pagină de Internet ca să verific dacă într-adevăr poate funcționa. Oricum avea o compoziție naturală, deci nu putea avea efecte negative. În prezent, a trecut o lună și jumătate de când am început tratamentul, iar eu văd deja o mare îmbunătățire a situației! Cu siguranță nu voi termina curând tratamentul, pentru că deocamdată sunt foarte mulțumită de rezultate.

Aneta, 45 de ani

Am comandat un ambalaj de produs pentru ca să îl testez – AM FOST ȘOCATĂ!! Fața mea arată mult mai bine, punctele negre au dispărut, iar pielea mea a devenit mult mai netedă! Nu se va termina cu un singur ambalaj – cu siguranță!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: