ÉleverBrow pentru sprancene: sprâncene naturale, frumoase fără machiaj permanent

ÉleverBrow pentru sprancene: sprâncene naturale, frumoase fără machiaj permanent

 • Siguranţa utilizării
 • Eficienţă confirmată clinic
 • Garanţia satisfacţiei

Dacă visezi la sprâncene frumos evidenţiate, atunci ÉleverBrow este soluţia perfectă pentru Tine. Acum te poți bucura de sprâncene sănătoase, puternice și dese, care vor face să arăți fenomenal!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

În ultimii ani, sprâncenele au devenit unul dintre elementele cheie ale machiajului de zi cu zi

Din păcate, multe femei nu au propriile sprâncene bine marcate.
Se întâmplă foarte des, că ele singure au cauzat slăbirea acestora prin depilarea lor o perioadă îndelungată, dorind să se înscrie canonul și tendințele deceniilor anterioare sau natura nu le-a înzestrat cu sprâncenele pe care și le doresc. Interesul din ce în ce mai mare pentru machiajul permanent sau pentru cantitatea din ce în ce mai mare de produse cosmetice pentru îngrijirea și evidențierea sprâncenelor, reflectă atenţia deosebită acordată acestui aspect.

 1. Efect. Sunt suficiente doar câteva săptămâni pentru ca sprâncenele să arate cu totul diferit. Datorită stimulării corespunzătoare a sprâncenelor naturale, le putem oferi forma care ni se potrivește. În timp, sprâncenele vor deveni mai puternice, mai groase, iar expresivitatea lor se va îmbunătăți semnificativ. Părul care va crește va fi hrănit corespunzător și mai închis la culoare.
 2. Siguranţă. Balsamul ÉleverBrow a fost testat dermatologic și oftalmologic. Inspecțiile efectuate au arătat o eficienţă foarte ridicată și în același timp, siguranță de utilizare. ÉleverBrow nu conține alergeni sau substanțe dăunătoare pentru piele și care ar putea irita zona ochilor.
 3. Eficiență. Testele efectuate în rândul consumatorilor confirmă că 92% dintre utilizatori văd o diferenţă semnificativă în aspectul sprâncenelor și 89% ar recomanda acest produs celei mai bune prietene. Sute de cliente mulțumite sunt cea mai bună confirmare a eficacității ÉleverBrow.
 4. Acțiune. Sarcina ÉleverBrow este stimularea rădăcinii părului. Ingredientele active influenţează hrănirea sprâncenelor, îmbunătățindu-le starea. Sprâncenele devin mai elastice, se aranjează mai bine și sunt mai rezistente la deteriorare. Produsul permite reconstituirea sprâncenelor subțiri, a golurilor și a imperfecțiunilor naturale rezultate din îngrijirea inadecvată, procese de îmbătrânire, depilare excesivă sau predispoziție genetică.

ÉleverBrow pentru sprancene: sprâncene naturale, frumoase fără machiaj permanent

Formula concentrată ÉleverBrow îl face extrem de eficient și influențează regenerarea firelor de păr. Sprâncenele mari, sănătoase, sunt în prezent cea mai importantă tendință. Anume ele conferă formă și armonie întregii feţe.

ÉleverBrow poate fi utilizat pe pielea sănătoasă: uscată, grasă și mixtă. Tipul pielii nu afectează rezultatul final. ÉleverBrow este un produs sigur și eficient atunci când este utilizat conform instrucțiunilor producătorului.

Cum îl utilizăm ÉleverBrow?

 1. Îndepărtați machiajul și uscați bine pielea
 2. Aplicați balsamul pe sprâncene folosind buretele de la capătul aplicatorului
 3. Aplicați balsamul în locurile unde doriți să apară părul nou
 4. Așteptați până când balsamul se absoarbe bine, încercați să nu-l ștergeți
 5. Bucurați-vă de sprâncene frumoase, pline și naturale

Se recomandă efectuarea procedurii seara, după îndepărtarea machiajului

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Opinia expertului

ÉleverBrow pentru sprancene: sprâncene naturale, frumoase fără machiaj permanent

Sprâncenele clar definite sunt un adevărat hit în ultima vreme. Multe cliente mă întreabă ce să facă pentru a avea sprâncenele din ce în ce mai dese și groase. Înainte, una dintre soluții era machiajul permanent, dar, din moment ce am văzut cum funcționează balsamul ÉleverBrow, îl recomand și altora. ÉleverBrow face sprâncenele mai groase și mai dese în mod natural în confortul propriei case. Un pachet este suficient pentru câteva luni, ceea ce înseamnă un mic cost lunar al tratamentului. Aceasta este o investiție foarte bună. Balsamul este eficient, sigur, foarte ușor de utilizat și are rezultate surprinzătoare. Forma sprâncenelor poate schimba complet expresia feței și îi poate oferi proporțiile corecte. Este una dintre cele mai importante elemente ale aspectului.

Kamila Tadriyan, Makeup Artist

FAQ – ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Ce este ÉleverBrow?

ÉleverBrow este un balsam eficient care hrănește, întărește, regenerează și stimulează părul sprâncenelor, astfel încât să poată avea o grosime, o culoare și o densitate optimă.

 

2. Cum se utilizează ÉleverBrow?

Se recomandă utilizarea produsului seara după îndepărtarea machiajului. Este important ca zona ochilor să fie curată și uscată. Cu un aplicator special aplicaţi balsamul în zona sprâncenelor și aşteptaţi să fie absorbit. La început, este de preferat să efectuaţi procedura zilnic. După obţinerea efectului dorit, pur și simplu aplicaţi balsamul de 2-3 ori pe săptămână pentru a menţine efectul maxim.

 

3. Ce cantitate este într-un ambalaj și pentru cât timp ajunge?

ÉleverBrow conține 3 ml și este suficient pentru un tratament complet care durează de la 2 până la 6 luni. În prima etapă, ÉleverBrow este cel mai bine să fie utilizat zilnic. Prima etapă durează până când sprâncenele arată satisfăcător și utilizatoarea este mulțumită de efect. Pentru a menține rezultatul, pur și simplu aplicați produsul la fiecare 2-3 zile.

 

4. Este ÉleverBrow sigur?

ÉleverBrow este un produs sigur. Testele clinice au dovedit că nu provoacă iritații sau alergii. Trebuie remarcat faptul că produsul nu a fost niciodată testat pe animale.

 

5. Când voi vedea primele rezultate?

La o utilizare regulată a ÉleverBrow, primele efecte pot fi observate în doar 2 săptămâni. Cele mai mari schimbări au loc după 8-10 săptămâni de la utilizarea balsamului.

 

6. Cine poate utiliza ÉleverBrow?

Balsamul pentru gene ÉleverBrow poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbați cu vârsta peste 18 ani. ÉleverBrow poate fi utilizat și de persoanele cu defecte de vedere, care folosesc lentile de contact, care au gene artificiale sau machiaj permanent. Nu există contraindicații pentru persoanele cu pielea delicată și sensibilă, deoarece ÉleverBrow nu provoacă iritații sau alergii. Nu se recomandă utilizarea de către femeile însărcinate și
mamele care alăptează din cauza testelor insuficiente, care să confirme siguranța produsului.

 

7. Machierea este permisă în timpul tratamentului cu ÉleverBrow?

Nu există nici un fel de contraindicații. Se recomandă utilizarea ÉleverBrow doar seara după îndepărtarea machiajului zilnic. Utilizarea altor produse cosmetice pentru machiaj sau îngrijire nu afectează eficacitatea ÉleverBrow. Mascara poate evidenția frumos rezultatele obținute.

 

8. Care este compoziția balsamului ÉleverBrow?

Compoziția formulei ÉleverBrow conține ingrediente de cea mai înaltă calitate. Aceste ingrediente sunt:
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Panthenol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20,Biotinoyl Tripeptide-1, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Euphrasia Officinalis Extract, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Alcohol, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Disodium EDTA.

ÉleverBrow pentru sprancene: sprâncene naturale, frumoase fără machiaj permanent

Opinii

Îmi aduc aminte de anul 2000. Atunci era superb. Una dintre amintirile mele este legată de smulgerea reciprocă a sprâncenelor împreună cu o prietenă. Așa era moda pe atunci, dungi în loc de sprâncene. Ce coșmar! De mai mulți ani îmi vopseam sprâncenele cu un creion, pe urmă am purtat breton de rușine, iar de câteva luni folosesc ÉleverBrow și sunt ÎNCÂNTATĂ. Fața mea arată cu totul altfel. E mai frumoasă, mai naturală. Din păcate, după desenarea sprâncenelor faţa mea părea mai „încruntată”. Acum este mai expresivă, și în același timp mai delicată. Utilizez ÉleverBrow cu Eleverlash (balsam pentru gene de la aceeaşi firmă, îl recomand și pe acesta) și uneori chiar nu mă fardez și arăt bine. Sunt suficiente gene și sprâncene evidențiate.

Samanta, Sibiu

Ne-am luat cu mama cândva balsam pentru gene. Ne-a plăcut și am cumpărat atunci și ÉleverBrow pentru sprâncene. Mama avea sprâncenele foarte rare, iar eu le aveam pe ale mele foarte deschise la culoare și fine. În general fără farduri și henna erau aproape invizibile. Îmi cer scuze! ERAU invizibile. Acum sunt superbe. Le ador. Dimineaţa e suficient să le dau o formă frumoasă cu peria și arată perfect. Uneori, le evidențiez delicat cu un creion dacă mă machiez mai puternic. După 2-3 săptămâni se vede diferenţa, iar după 3 luni am o faţă nouă. Am o față mai expresivă și arăt cu totul diferit.

Mărioara, Craiova

Nu-mi scapă nici un produs cosmetic nou. Sunt la curent cu toate TOP-urile care apar pe piață. Pot alege cele mai bune oferte dacă caut un anumit produs. Un ruj permanent? Acesta! Pentru pielea uscată? Asta! Dar care este cel mai bun balsam pentru sprâncene? ÉLEVERBROW! Nu știu cum am trăit fără acesta… Cosmetologul meu nu-și poate crede ochilor, că în 2 luni poți schimba atât de mult starea sprâncenelor. Firele de păr sunt mai închise la culoare, se aranjează bine, sprâncenele sunt simetrice, au o formă plină și frumoasă. Așa cum trebuie să fie. Toate produsele Élever merită recomandare mea.

Sorina, Mamaia

Îl recomand din toată inima. Este G E N I A L. Mi-am făcut cândva sprâncene permanente. Groaznic. Nici nu vreau să-mi amintesc despre asta. Am plâns o săptămână. Arătam ca un arlechin colorat. Un Clovn. Și încă un clovn trist. Am dat un pumn de bani ca să-și bată joc de mine. Și am mai dat de două ori atât ca să scap de această „capodoperă”. Din fericire am dat peste ÉleverBrow. Părul care îmi crește este sănătos, strălucitor și arată foarte bine. Are o formă frumoasă care mă avantajează.

Olga, Ploiești

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: