Novaskin: până la 95% dintre riduri dispar

Novaskin: până la 95% dintre riduri dispar

 • Face
  PIELEA NETEDĂ ȘI ELASTICĂ
 • Netezește
  RIDURILE ȘI RIDICĂ FORMA FEȚEI
 • Protejează
  PIELEA DE RAZELE UV ȘI FACTORII DE MEDIU
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

REZULTATELE NOVASKIN

S-a dovedit că Novaskin stopează procesul de îmbătrânire și îmbunătățește funcționarea celulelor pielii. O gamă largă de vitamine și minerale, precum și prezența biotinei în formula sa, creează o moleculă puternică, care este capabilă să penetreze straturile profunde ale pielii: de aceea rezultatele Novaskin sunt excelente.

Acesta include diverse componente care protejează pielea de razele UV și mai multe elemente active biologic, care sunt menite să repare celulele pielii. Ajută la prevenirea apariției ridurilor, asigurând pielii feței și a gâtului o gamă largă de minerale, vitamine și aminoacizi.
Acesta activează producția de colagen natural al straturilor profunde ale pielii, care, datorită Novaskin, redă tinerețea și elasticitatea anterioară în cel mai scurt timp!

Novaskin: până la 95% dintre riduri dispar

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

OPINIA SPECIALIȘTILOR

Când creăm produse pentru îngrijirea tenului, preferăm ingredientele naturale. Compania Hendel folosește metode inovatoare pentru a crea liniile sale populare de îngrijire a pielii.

Înainte de lansarea pe piață, produsele noastre au fost supuse unor serii de teste clinice și dermatologice. Novaskin s-a dovedit a fi extrem de utilă în reducerea ridurilor și reîntinerirea pielii.

Ionuț Dogaru, Specialist în produse de îngrijire a tenului, Hendel

CUM SE APLICĂ

 • PASUL 1. Îndepărtează ușor stratul de machiaj și impuritățile cu săpun sau demachiant.
 • PASUL 2. Aplică crema pe piele cu mișcări circulare, evitând zona din jurul ochilor.
 • PASUL 3. Imediat, pielea va arăta mai tonifiată și profund hidratată. Crema este activă 24 de ore de la aplicare.

Novaskin: până la 95% dintre riduri dispar

Novaskin CONȚIN

 • 20 de aminoacizi esențiali
 • Vitamina C (de 500 ori mai multă decât în portocale)
 • Vitamina E
 • Fier (de 15 ori mai mult decât merele)
 • Grupul de vitamine B
 • Betaină

COMENTARII

Îmi place medicina tradițională chinezească, cred că 5000 de ani de istorie trebuie să conteze atunci când vine vorba de conservarea frumuseții. Am 50 de ani și recent am observat că pielea feței și-a pierdut elasticitatea. Am riduri adânci între sprâncene și laba gâștei. Novaskin mi-a fost recomandată de cosmeticiana mea, care a spus că este un produs inovator ce folosește aceeași sursă de reîntinerire precum medicina chinezească, și anume fructele goji. După 2 săptămâni, pielea mea era deja mai tonifiată și ridurile au fost netezite. Acum o folosesc în fiecare zi.

Alina, 51

Îmi plac produsele noi, așa că a trebuit pur și simplu să încerc Novaskin, acest tratament de reîntinerire inovator. Am aproape 60 de ani, dar fața mea arată destul de bine, pentru că am mare grijă de ea. Textura cremei este ușoară, nu e lipicioasă, este absorbită rapid și netezește ridurile precum un călcător. Rezultatele sunt vizibile după doar Corina, 58 câteva săptămâni. Este exact ce-mi doream pentru pielea mea.

Corina, 38

Recomand cu căldură Novaskin femeilor de toate vârstele, chiar funcționează. Fructele goji în sine sunt foarte interesante, cu o mulțime de proprietăți magice, deci nu este o surpriză că elimină și ridurile. Mi-a fost dăruită de mama unei eleve și chiar dacă primesc multe cadouri ca și acesta, nu am văzut niciodată asemenea rezultate. Pielea este mai tonifiată, ridurile de expresie și din jurul ochilor au dispărut. O folosesc de 2 săptămâni și efectul este foarte vizibil. În curând voi scăpa și de ridurile adânci.

Sofia, 43

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: