BangSize pentru marirea penisului: și tu poți deveni un zeu al sexului!

BangSize pentru marirea penisului: și tu poți deveni un zeu al sexului!

Nu mai vrei să fii un fraier jenat să-și dea pantalonii pantalonii în fața unei noi tipe întâlnite pe Internet? Poate că ești vorbăreț, inteligent și educat, dar toate femeile sunt la fel – toate își doresc un băț mare și dur pe care să poată sări la nesfârșit. Scuze, acestea sunt vremurile.

 

Eram un ratat, prietenii mei îmi ziceau „nedescurcărețul” și „virgin la 20 de ani”! Acum mi-o trag doar cu cele mai bune și îmi invidiază norocul!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Virginul timid

Spunând „timid” nu știu dacă nu am exagerat. Am fost întotdeauna sufletul petrecerii și am avut o mulțime de prieteni. Problema a apărut în relația cu femeile – știam că în acest domeniu nu am nicio speranță. Aveam o pulă mică, în plus, când mi se ridica, stătea cumva înclinată spre stânga. Știam că dacă ajung în pat cu vreo fată, aveam doar să mă fac de râs. Mi-era teamă și rușine, nu voiam să răspândească vestea în tot cartierul că aveam un cârnat în pantaloni.

Prima dată

Acum trei ani am întâlnit o tipă mișto. Era iubitoare, amabilă, politicoasă. Și-a dat ceva mai mult timp cu sexul pentru că ea însăși avea puțină experiență în patului. După șase luni de întâlniri, în cele din urmă s-a întâmplat. Știa că sunt virgin și respecta asta, era delicată. Când am decis să mergem până la capăt, am văzut-o atât de surprinsă când mi-a dat jos boxerii. A fost surprinsă, dezamăgită, chiar șocată. Când am văzut asta, mi-a căzut la propriu și prima mea încercare de a mă deflora s-a încheiat cu o jenă totală. Nu puteam să mă mai uit în ochii ei.

 

La câteva zile după această situație, iubita mea a decis să încerce din nou. Așa cum a fost și prima dată – când pula mea a simțit căldura unei păsărici tinere, a tras imediat, iar ea nici măcar nu a avut timp să simtă nimic. Prietenii mei aveau dreptate – eram un „nedescurcăreț” cu o țigară mică.

 

M-am despărțit de Anca câteva luni mai târziu, când s-a dovedit că era doar o panaramă și și-o trăgea pe la spatele meu. De fapt, nici nu mă miră – de ce ar vrea să se culce cu mine cu dacă nici măcar nu simțea că sunt înăuntru. Eram terminat,aveam o problemă serioasă, aveam chef să îmi trag un glonț în cap din cauza asta. A fost cel mai groaznic moment din viața mea – prima mea dragoste m-a abandonat pentru că aveam pula ca un copil de zece ani!

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

BangSize pentru marirea penisului: și tu poți deveni un zeu al sexului!

Încercări de a mă accepta

Bine, știu că este amuzant, dar nu am văzut altă opțiune. Situația mea era fără speranță. Dacă nu ai o stafidă în pantaloni, nu vei înțelege. Am fost la un psiholog pentru a mă ajuta să fac față complexului meu. Da – plângeam pe umărul psihologului că am o „țigară” moale și de aceea fata m-a părăsit. Nebunie totală, dacă vreunul dintre prietenii mei ar afla, aș fi futut pentru tot restul vieții mele.

„Există lucruri pe care nu le putem controla. Singurul lucru pe care îl putem face este să le acceptăm”

Sfatul de aur al psihologului, mă simțeam mai bine pe moment. Nu știu dacă vreunul dintre voi ar putea accepta faptul că nu se va uda niciodată pentru tot restul vieții. Nu am putut să accept, am început să caut alternative.

Întâlniri sexuale pe internet

Scopul meu era unul – voiam să fut ceva. Sunt un tip obișnuit, am nevoile mele. Internetul este grozav, puteam să trimit o fotografie cu mataranga înainte de ședință, dacă vreuna voia, ne întâlneam, dacă nu – de obicei ea nu răspundea și cu asta basta. Îmi plăceau chiar și cele tăcute care au ajuns la concluzia că nu este nimic de mine și doar mă ignorau.

 

Nu pot spune, erau și tipe înnebunite de penisurile mici. Oamenilor le plac lucrurile diferite, așa că am avut șansa să mă fut. Dar te rog – să ne respectăm reciproc, nu-mi plac bătrânele cu țâțe lăsate și în general ele voiau să iasă cu mine. De mai multe ori am reușit să fac o întâlnire cu cineva destul de ok, dar niciuna nu mi-a îndeplinit pe deplin așteptările.

Forum masculin

În mod normal nu aș bănui, dar am fost distrus și am căutat ajutor de la orice sursă. Am găsit un forum pentru bărbați. A fost un adevărat festival al regretului – băieți bătrini excitați care schimbau numere de telefon pentru fete ieftine sau băieți tineri care își postau fotografii cu pieptul atletic. Am decis să încerc – la urma urmei, eram anonim acolo. Am întrebat dacă ei știu cum se poate să se mărească scula. Cineva mi-a recomandat crema, am decis să o încerc și am comandat-o.

BangSize pentru marirea penisului: și tu poți deveni un zeu al sexului!

Mă futeam la cerere

Am început să folosesc această cremă de două ori pe zi. După primele două zile, am simțit că se întâmplă ceva. Ușoare furnicături în penis, dorință mai mare pentru sex. Libidoul meu a sărit ca nebunul – am vrut să-i regulez pe toate pe care i-am întâlnit pe drum. Dar acesta nu este cel mai important lucru, la urma urmei, nu libidoul a fost problema mea. După o săptămână, am vizionat pe internet un videoclip pentru adulți . Penisul meu s-a umflat instantaneu și s-a ridicat, tare ca oțelul și atât de mare încât abia încapă într-o mână. Asta a fost ceva – am făcut o poză imediat și am postat pe portalul pe care căutam amante. Răspunsul a fost uimitor, scrofițele excitate îmi trimitau poze goale cu ele înșiși încordate în fața unei oglinzi. Una mai bună decât cealaltă. Știam deja – puteam să-le regulez pe oricare.

Scriu despre asta pentru că știu cât am suferit din cauza puței mici. Am decis să împărtășesc modul meu de a obține o pulă imensă și o erecție de oțel oricând vreau. De la BangSize veți avea un penis mai mare, mai dur și rigid, care va satisface pe toată lumea.

Am relații sexuale foarte bune în fiecare zi. Vrei și tu?

Comentarii

Și eu iau și pula este în regulă

Petru

Iubita mea cântă de entuziasm și comandă ea însăși această cremă hahahaha

Dragoste_seks_69

Exact de asta am nevoie!

Botulet

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: