HANDY HEATER încălziți camera în care vă aflați!

HANDY HEATER încălziți camera în care vă aflați!

 • Încălzește extraordinar de bine
 • Sigur
 • Ușor de transportat
 • Economisește din buget
 • Ocupă puțin spațiu
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

De ce Handy Heater?

 • Încălzitorul portabil Handy Heater vă va ajuta să vă încălziți chiar și atunci când este foarte frig, indiferent unde vă aflați.
 • Odată ce este conectat, funcționează ideal pentru a încălzi încăperea, oficiul, garajul, casa de la ţară şi oricare altă încăpere.
 • Datorită instalării sale pe perete şi conectării sale, Handy Heater încălzeşte oricare încăpere din locuinţa dumneavoastră!

Despre Handy Heater

HANDY HEATER încălziți camera în care vă aflați!

 • Handy Heater dispune de un sistem de control inteligent şi simplu de manevrat, temporizatorul poate programa conectarea și deconectarea încălzitorului pe parcursul a 12 ore.
 • În caz de funcționare defectuoasă a aparatului sau deteriorărilor din rețea, comutatorul de deconectare vă va proteja de consecințe neplăcute.
 • Design-ul ergonomic creat în laboratoare speciale, se potrivește în spații destinate în diverse scopuri. La oficiu, în casa de la țară, în odăile pentru copii, în baie, în vestiarele de la saună, în ateliere și în locurile unde este important ca aparatura să fie fixată stabil și sigur, se va potrivi armonios în oricare ambianţă.
 • Puterea încălzitorului este de 400 W, ceea ce permite de a ajunge la o temperatură confortabilă, evitând arderea oxigenului şi uscarea mucoasei persoanelor.
 • Acest lucru este foarte important pentru familiile cu copii şi cu animale de companie.
 • Componenta încălzitoare este făcută din cea mai sigură ceramică. Carcasa din plastic nu este predispusă la încălzire.
 • De aceea, acest încălzitor are cel mai înalt nivel de siguranţă. Puteţi fi absolut liniştit pentru casa şi familia dumneavoastră.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Avantajele încălzitorului

HANDY HEATER încălziți camera în care vă aflați!

 1. Încălzire cu temporizator programabil pentru 12 ore şi termostat reglabil pentru o temperatură de la 15 până la 32 grade Celsius.
 2. Tehnologie termo-ceramică unică.
 3. Încălzirea economică de 400 W, nu va afecta bugetul familiei dumneavoastră şi vă va oferi posibilitatea să duceţi o conversaţie plăcută într-o ambianţă caldă.
 4. Poate fi conectat la oricare rețea electrică.
 5. Termostatul său reglabil îl va proteja de supraîncălzire şi de supratensiunile din reţea.
 6. Temporizator automat.
 7. Simplitatea şi siguranţa componentei sale de încălzire sunt adecvate pentru a crea o atmosferă de confort între colegii de oficiu timp de mulţi ani.

Comentarii

Îmi pare rău că nu am cumpărat 3 dintr-odată! Le-aş fi putut folosi acum în camera copiilor şi în garaj! L-am achiziţionat o lună în urmă, atunci când afară s-a răcit și încălzirea de-abia încălzea. Am văzut publicitatea la Handy Heater și l-am cumpărat chiar atunci. Încălzește foarte bine, fără zgomot. Este foarte compact și nu creează nici o incomoditate. Îl recomand tuturor!

Marian

Copilul nostru de 3 ani se îmbolnăvea foarte des, deoarece toamna în casă aerul era umed. Încălzitorul pe care îl aveam ardea oxigenul din odaie şi era dificil pentru toţi să respire. Am decis să cumpărăm Handy Heater, iar acum copilul nostru nu se îmbolnăveşte şi are un somn liniştit!

Ilie

Pentru cei a căror baie este rău încălzită este cel mai bun! Acum nu îmi mai este frig atunci când ies de la duş, chiar şi iarna!

Răzvan

Avem o familie mare, eu, soţia mea, şi doi nepoţi. Casa are 200 m2. Copiilor le place să fie mai rece, iar mie îmi place să fie cald. Acest încălzitor ne-a salvat. Acum pot încălzi exact spațiul unde mă aflu. Este o economie în bugetul unei familii!

Sandu

Chiar utilizează mai puțină energie electrica!

Mircea

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: