ProEngine Ultra ai grijă de motor și bucură-te de fiabilitatea acestuia!

ProEngine Ultra ai grijă de motor și bucură-te de fiabilitatea acestuia!

 • Mărește calitatea combustibilului prin creșterea cantității de octani
 • Elimină eficient sedimentele din camere și curăță rezervorul
 • Elimină frecare, regenerează și menține motorul
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Când este recomandabil să folosești un aditiv pentru combustibil?

ProEngine Ultra ai grijă de motor și bucură-te de fiabilitatea acestuia!

 1. Alimentarea cu combustibil de la o stație netestată. Gata cu grijile cu privire la ceea ce torni în mașină. ProEngine Ultra va îmbunătăți chiar și calitatea celui mai rău și mai ieftin combustibil.
 2. Alimentarea cu combustibil “botezat”. Vei evita defectarea mașinii și coroziunea din motor cauzată de alimentarea amestecului cu apă
 3. Funcționarea slabă a motorului. Vei regenera motorul, astfel încât în mașina ta recondiționată te vei simțiți ca un șofer de raliu.
 4. Consumul mare de combustibil. Consumul de combustibil va scădea, iar astfel vei economisi nu doar bani, ci și timpul petrecut la benzinării.
 5. Mașină pe gaz. Vei elimina depunerile periculoase pentru motor, care apar în benzina stătută pentru o lungă perioadă în rezervor.
 6. Nivelul ridicat al emisiilor. Vei reduce cantitatea de gaze toxice, pe care le emite mașina – astfel încât nu vei mai polua aerul și vei proteja mediului înconjurător.
 7. Probleme la pornirea motorului. Vei putea porni motorul chiar și iarna, cu toate că mașina a stat în ger pentru o perioadă lungă.
 8. Impurități în componentele motorului. Vei curăța componentele motorului, astfel încât să poți: crește puterea acestuia, îmbunătăți performanța și pentru a evita defecțiunile viitoare.

Datorită acestui lucru, în calitate de proprietar de mașină cu un kilometraj de 30 de mii până la 700 de mii km, poți cu ușurință

 • regenera motorul în timpul funcționării normale a mașinii – în 1 lună
 • reduce frecarea și uzura suprafețelor metalice ale motorului – cu 99,89%
 • reduce consumul de combustibil – chiar cu până la 17%
 • reduce consumul de ulei – cu 19,2%
 • reduce producerea fumului – cu 97,5%
 • crește eficiența motorului – cu 67,84%
 • încetini zgomotul motorului și echilibra funcționarea acestuia – după 50 de km parcurși
 • uniformiza presiunea din cilindrii – după 100 km parcurși
 • facilita pornirea motorului rece
 • proteja sistemul de combustibil
 • proteja motorul împotriva uzurii și prelungi durata de viață
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Uită de defecțiunile mașinii, cum ar fi

ProEngine Ultra ai grijă de motor și bucură-te de fiabilitatea acestuia!

 1. supraîncălzirea rapidă a motorului
 2. oprirea neașteptată a motorului
 3. eșecul motorului de a atinge turații ridicate
 4. uzura rapidă a pompei de combustibil
 5. uzura rapidă a bujiilor

Mod de utilizare

La realimentare (imediat înainte de turnarea combustibilului), golește dozatorul în rezervorul cu combustibil și umple rezervorul cu 25-35 litri de combustibil.*

 

*Pentru motociclete, unde rezervorul este mai mic (13-15l), trebuie folosit jumătate din recipient (seringă), apăsând pistonul pe jumătate și umplând rezervorul complet. Închideți seringa și utilizați restul produsului numai după ce ați parcurs 5000 km, alimentând din nou plin rezervorul.

Tehnologia modernă va regenera motorul mașinii tale și îți va garanta o funcționare sigură

Ing. Marcel Bucșa – specialist în mecanică, explică

ProEngine Ultra este noua calitate pe piața auto. Nu este vorba de un aditiv obișnuit, care are în componența sa ceramică, teflon și alte substanțe periculoase, ce pot duce la deteriorarea gravă a sistemului de combustibil și, în consecință, la înrăutățirea funcționării motorului. Aceasta este o rețetă unică, care conține o cantitate foarte mare de molecule inteligente GP, oferind protecție permanentă și regenerarea motorului din momentul în care ai introdus cheia în contact.

Alătură-te grupului de șoferi mulțumiți!

Dacă nu aș folosi ProEngine Ultra aș face greșeala vieții mele si ar trebui sa fac o reparație generală a motorului. Deteriorările acumulate în urma celor 4 ani au dispărut, ca și cum cineva mi-ar schimba noaptea motorul cu unul nou. Îmi este greu să vă descriu, cât de mulțumit sunt.

Ionuț, Suceava

Îmi amintesc ziua când pentru prima dată am observat fumul negru ce ieșea din țeava de eșapament. La scurt timp după aceea, consumul de combustibil a început să depășească toate normele. Am știut că viața motorului meu se apropie încet de sfârșit. Pentru reparații nu îmi puteam permite, așa că am apelat la preparatul care avea cele mai multe opinii pozitive. A fost o decizie bună. ProEngine Ultra funcționează cu adevarat! Recomand oricărei persoane care caută ceva dovedit!

Darie, Pitești

Pur și simplu torni din când în când ProEngine Ultra înainte de umplere și nu trebuie să-ți mai faci vreo grijă. Pe urmă doar privești cum deteriorările motorului dispar cu fiecare kilometru.

Alina, Oradea

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: