Upgas vă va economisi bugetul pentru achiziții mai importante!

Upgas vă va economisi bugetul pentru achiziții mai importante!

  • O scădere a aprovizionării cu gaze va duce inevitabil la o penurie.Gazul liber va dispărea pe termen nelimitat în toate țările UE.Și asta înseamnă că gazul va veni numai din depozitare. Problema este că depozitare sunt golite cu mai mult de 70%.
  • O altă creștere a prețurilor la servicii comunale și renașterea industriei cărbunelui, care este foarte dăunătoare mediului și sănătății umane, nu este o cale de ieșire.
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Nu mai trebuie să economisiți la confort și să faceți frâu la facturi

Upgas vă va economisi bugetul pentru achiziții mai importante!

Tarifele la serviciile comunale vor crește în fiecare lună. Unii oameni nu-și mai pot permite să-și încălzească casele. De aceea, unul dintre inginerii grupului științific a abordat problema construirii unei noi instalații de producție a gazelor din România, ci a economiilor directe la combustibilul disponibil.

Inginerul Lucian Lepadatu înțelegea că fiecare cetățean al țării noastre nu ar trebui să aleagă între cumpărarea de alimente și plata pentru serviciile comunale și a început să caute metode alternative de economisire a combustibilului. El a reușit să dezvolte un model de dispozitiv care poate reduce consumul de gaz într-o casă sau un apartament.

Principiul funcționării dispozitivului este fizica simplă

Gazele naturale sunt formate din 90% metan. Procesul de ardere are loc datorită împărțirii în molecule și apoi în atomi. Când energia primită intră în aparatele de uz casnic, gazul nu se împarte. O parte din eficiență este cheltuită pentru ruperea legăturilor în metan. Prin urmare, căldura de ardere scade și consumul crește.

Moleculele de gaz, aflate într-o conductă de joasă presiune, se deplasează într-un flux laminar. Mișcările particulelor sunt haotice, tind să ocupe spațiul maxim posibil. Există doi magneți de neodim în UpGas. Câmpurile acestor magneți pot afecta pozitiv hidrocarburile.

Neodime reglementează mișcarea moleculelor și le încurajează să se restructureze și să se alinieze în cel mai ordonat flux. Acest lucru contribuie la divizarea lor mai completă și la creșterea eliberării specifice de căldură. Datorită acestui fapt, gazul arde cu eficiență maximă, reducând astfel cantitatea de consum cu 16%.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Utilizați gaze fără restricții

Upgas vă va economisi bugetul pentru achiziții mai importante!

Dispozitivul nu este destinat utilizării în industrie, ci este destinat apartamentelor și caselor. Prin urmare, guvernul nu a alocat fonduri pentru implementarea proiectului. Inginerul Lucian Lepadatu a început să caute sponsori și o modalitate de a pune UpGas în producție pe cont propriu.

S-a adresat mai multor grupuri independente de oameni de știință din SUA, Canada, Taiwan și China. Împreună au efectuat teste, au finalizat ideea și au proiectat un UpGas universal care va fi potrivit pentru orice echipament pe gaz de uz casnic:

  • Cazane cu dublu circuit și cu un singur circuit
  • Aragaze pe gaz
  • Cuptoare și sobe profesionale

Dispozitiv UpGas

  • Carcasă din plastic durabil și de înaltă calitate
  • Magneți de neodim
  • Material izolant pentru stabilizarea funcționării magneților de neodim
  • Elemente de fixare

Opinia experților

Dezvoltarea unui dispozitiv de economisire a gazului a început în anii 1960. Din cauza rezultatului nesatisfăcător, proiectul a fost închis până când inginerii moderni au finalizat ideea. Pe lângă capacitatea UpGas de a regla cu precizie fluxul de gaz, dimensiunea compactă și greutatea redusă, dispozitivul este absolut legal. Nici o lege din lume nu interzice instalarea și funcționarea acestui dispozitiv. Dispozitivul se caracterizează printr-o eficiență ridicată, iar testele de laborator au confirmat siguranța acestuia, deoarece dispozitivul nu intră în conducta de gaz, ci este instalat pe conducta de gaz și nu interferează cu funcționarea contoarelor.

Petru Neluțu, inginer al Centrului de cercetare MIT group

Recenzii

Eu cu familia mea închiriem mai multe camere în casă și nu putem economisi la încălzire. Din acest motiv, facturile sunt pur și simplu uriașe. Ne-a fost teamă că, odată cu creșterea prețurilor, pur și simplu nu vom putea plăti serviciile comunale. Am vrut să economisim bani, fără a înșela pe nimeni. UpGas a devenit o cale de ieșire pentru noi. Timp de două luni de utilizare, am economisit foarte mult. Acum nu este înfricoșător să obținem facturi pentru gaz.

Maria Cepoida

Trăim într-o casă de țară. După cum știți, tarifele la gaze cresc în mod regulat, astfel încât fiecare nouă factură de încălzire provoacă panică și șoc. După ce am plătit din nou o sumă imensă pentru gaz, am decis să caut o modalitate de a reduce costurile. Pe Internet am găsit informații despre UpGas, care lucrează cu magneți. După ce am studiat cu atenție totul, am decis că merită încercat și am comandat unul pentru mine. Așteptările au fost îndeplinite, vă mulțumesc!

Grigore Enache

A fost foarte ușor de instalat UpGas – chiar și un copil ar fi făcut față. La început, a fost greu de judecat dacă dispozitivul funcționa sau nu. Apoi am început să observ că contorul nu contează la fel de mult ca înainte. Și temerile au dispărut complet când am primit o nouă factură pentru gaz, care era aproape jumătate.

Larisa Buiucli

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: