GrowUltra pentru creșterea părului: opri căderea părului în 12 zile

GrowUltra pentru creșterea părului: opri căderea părului în 12 zile

IN 1 LUNĂ, ÎȚI VEI ÎNTĂRI PĂRUL, OPRI CĂDEREA, ȘI ULTERIOR VEI OBȚINE PĂRUL MAI DENS CU 67%

  • îngroșa părul cu 67% într-o lună
  • inhiba procesul de formare a alopeciei în plăci și cheliei
  • prelungi faza anagenică a creșterii părului
  • stimula celulele stem pentru a produce părul
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Vedeți cum formula unică GrowUltra vă va schimba părul

  1. OPREȘTE CĂDEREA PĂRULUI. Niciodată, chiar niciodată nu vei stimula celulele stem, folosind tratamente obișnuite de îngrijire sau eliminând deficiențele de vitamine. Aceasta înseamnă că nici cei mai buni nutrienți nu sunt suficienți. Părul va începe să cadă din mai multe motive mai devreme sau mai târziu. Această metodă va ancora ferm părul în papile, astfel încât mușchiul de bază să mențină părul. Ca rezultat, acesta va rămâne în loc chiar și atunci când se spală și pieptănește.
  2. STIMULEAZĂ CREȘTEREA DIN NOU A PĂRULUI. Din momentul în care începeți tratamentul, lupta cu căderea părului va fi automată. Tratamentul va prelungi faza creșterii active a părului (faza anagenă) și va scurta faza de cădere (faza telogenă). Ca rezultat, părul tău va intra în ciclul normal de dezvoltare: foliculile vor încep să crească și să se extindă, iar numărul de papile sănătoase și puternice va crește. Vei observa că există mai mult păr, iar petele de subțiere sunt mai puțin vizibile.
  3. RECONSTRUIEȘTE ȘI ÎNTĂREȘTE PĂRUL. Odată cu începerea tratamentului, părul se va regenera și se va întări (slăbit mai devreme din cauza unei îngrijiri necorespunzătoare sau tulburărilor hormonale). În primele 48 de ore se va intensifica producția elementului de bază al părului la nivel celular – foliculul, până acum gol, va începe să se umple cu materialul din care se va forma părul nou. Ca urmare, firele vor deveni cu 80% mai puternice decât în ​​prezent.

GrowUltra pentru creșterea părului: opri căderea părului în 12 zile

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Serul GrowUltra recomandat de specialiști

Numele meu este Andrei Dumitrescu și sunt specialist în domeniul bolilor de păr și scalp. De 15 ani am propriul meu cabinet la București, în care am ajutat mai mult de 1200 de femei și bărbați să oprească căderea părului și să-și îngroșeze părul.

 

Pierderea excesivă a părului este, din nefericire, o problemă enormă pentru mii de oameni. Femeile adesea numesc această situație “tragedie”, pentru că încetează să se simtă atractiv și confortabil. Toți bărbații se plâng, la rândul lor, că acesta este unul dintre semnele îmbătrânirii și pierderii aspectului bun.

 

Mulți ani de practică m-au învățat un lucru. Pentru a scăpa de problemele cu părul subțire și slab, este necesară multă voință, timp și răbdare. De ce?

 

Pentru că, pentru a inhiba procesul de cădere a părului si apoi pentru a cauza ca acestă să înceapă să crească înapoi, nu este suficient să folosiți în mod regulat șampoane și balsamuri. Tratamentele speciale nu sunt suficiente. Nu este suficient să schimbați nutriția pentru a elimina deficiențele vitaminelor din organism. Aveți nevoie de ceva puternic – o adevărată armă împotriva căderii părului, care va fi sigură și eficientă. O armă care va putea bloca DHT – un compus responsabil pentru alopecia androgenetică.

 

Această armă este GrowUltra, care datorită proprietăților sale cosmetologice naturale restaurează efectiv aspectul sănătos al părului, îmbunătățește calitatea și densitatea acestora. Este complet sigur – nu distruge și nu împovărează părul și poate fi folosit de persoanele cu psoriazis al capului. Cercetările și testele clinice arată clar că aceasta poate fi cea mai eficientă metodă împotriva căderii părului, are a fost creată vreodată.

Ce face GrowUltra atât de eficient?

Aceasta este o proporție precisă de trei substanțe de origine vegetală: un extract din gura-lupului chinezească, extract de soia și germeni de grâu. Astfel de efecte în stimularea părului pentru creștere sunt obținute prin administrarea acestor substanțe unice într-o doză adecvat de mare. Aceasta este esența descoperirii cercetătorilor elvețieni de la Institutul de Igienă și Frumusețe din Zurich.

GrowUltra conține ingrediente brevetate în cea mai mare concentrație posibilă în 50 ml de ser.

GrowUltra pentru creșterea părului: opri căderea părului în 12 zile

De astăzi, îngroșarea părului este în sfârșit:

  • SIMPLU. Nu trebuie să utilizezi tratamente specializate. Nu trebuie să reduci vopsirea părului sau să schimbi modul în care îl pieptănești. Tot ce trebuie este să aplici atent produsul în scalpul capului, prin măsare, până la absorbția completă, de 3 ori pe săptămână – și apoi să te bucuri de părul puternic și gros.
  • SĂNĂTOASĂ ȘI SIGURĂ. Compoziția brevetată a extractului din gura-lupului chinezească, extractului din germeni de soia și de grâu, cafeina si 30 de substanțe de specialitate restabilește buna funcționare a foliculilor și stimulează metabolismul celular pentru a crea noi fire de păr.

Persoanele care au demonstrat încrederea în GrowUltra își împărtășesc rezultatele:

Primele semne de chelie le-am observat acum vreo 5 ani. De atunci am devenit aproape chel în creștetul capului. Am fost deja aproape de disperare, dar mi-a salvat serul. După o lună de utilizare nu am avut pe cap nicio zonă cheală. Superb.

Alexandru, 45 de ani

Dintotdeauna mai mult mi-a fost frică de subțierea părului decât de râduri, deoarece părul meu maro și pufos a fost întotdeauna avantajul meu. Cu GrowUltra am păstrat părul natural frumos și gros și, astfel, mi-am extins tinerețea!

Diana, 52 de ani

Părul rar înseamnă bătrânețea. Odată cu pierderea părului, am simțit că alții se uite la mine ca la o bătrână. Mi-am îngroșat părul și totul s-a schimbat. Împreună cu o coafură frumoasă a recăpătat încrederea și libertatea mea, iar viața mea socială a devenit fascinantă :)

Raluca, 31 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: