Gua Sha Mask anti rid: elimină ridurile, chiar si macro

Gua Sha Mask anti rid: elimină ridurile, chiar si macro

Această poveste incredibilă s-a petrecut recent, la aeroport. Atunci când au verificat biletul de avion pentru zborul București-Paris, agenții vamali au reținut o femeie de 45 de ani. Potrivit raportului unuia dintre reprezentanții legali, au observat o diferență majoră între fotografia femeii din pașaport și fața ei.

 

În pofida tuturor încercărilor femeii de a dovedi că ea este cea din pașaport, deși le-a explicat că fața ei s-a schimbat deoarece, cu câteva săptămâni înainte de zbor, a început să folosească un ser de întinerire dezvoltat de fiica ei – studentă la universitate, angajații aeroportului nu au crezut-o și au reținut-o pentru a clarifica situația.

 

Însă, se pare, chiar există un produs care poate oferi rezultate atât de rapide fără operație! Iar creatoarea produsului este o studentă obișnuită din România, care a vrut să-și ajute mama să-și recapete frumusețea și tinerețea.

Bună ziua, Alina Ionescu! Spune-ne cum ai reușit să creezi acest produs de întinerire care este atât de eficient, încât mama ta a avut probleme cu pașaportul la aeroport?

Știți, acest produs a fost creat pentru mama mea, care m-a crescut și a muncit din greu pentru a mă susține cu educația… Acum câțiva ani, tata a murit. Evident, nu prea vreau să-mi amintesc acele momente. Mama m-a crescut singură… A fost greu, avea două locuri de muncă pentru a mă putea ține la școală. Mulți ani, s-a chinuit singură să-mi ofere tot ce aveam nevoie. Vă puteți imagina ce greu i-a fost? Stresul constant și responsabilitatea i-au distrus sănătatea. Are doar 45 de ani, dar părea mult mai bătrână. Evident, a pierdut atenția bărbaților și a suferit în singurătate. La această vârstă, e destul de dificil să-ți refaci viața personală.

Gua Sha Mask anti rid: elimină ridurile, chiar si macro

Încerci să o ajuți?

Bineînțeles, cum aș putea să mă uit liniștită cum se ofilește?! La urma-urmei, la 45 de ani, nici măcar nu este atât de bătrână! La această vârstă, o femeie poate începe să trăiască pentru ea, având o viață personală fericită! Eram atât de motivată să o ajut pe mama mea, încât am decis să caut un produs de reîntinerire, pentru a-i reda frumusețea și încrederea. Însă nu am găsit nicio masca bună pentru întinerire, nici la farmacie, nici în saloanele de înfrumusețare sau pe internet.

Și ai decis să dezvolți propriul produs?

Da, pentru că sunt studentă la Farmacie și voi absolvi în curând, devenind specialist cu diplomă. Deci, am capacitatea și cunoștințele necesare. Am folosit doar ingrediente naturale pentru produsul meu.

Primul rezultat este uimitor! Ca dovadă, uitați-vă la mama mea. Excursia la Paris a fost cadoul meu de ziua ei. Am reușit să economisesc niște bănuți pe care i-am câștigat la locul de muncă part-time și am decis să-i fac o bucurie, cu o călătorie scurtă, în care să se odihnească, să se relaxeze și poate chiar să cunoască pe cineva. Este primul ei zbor în străinătate și și-a făcut pașaportul cu doar o lună și jumătate înainte de zbor. Imaginați-vă cât de mult a întinerit-o produsul meu în tot acest timp, încât agenții vamali nu au crezut că este ea în fotografie! Efectele masca de întinerire m-au surprins chiar și pe mine, însă, credeți-mă, este o surpriză foarte plăcută. Datorită masca mele, mama arată tânără și atrăgătoare, iar acest lucru este foarte important pentru o femeie.

Produsul meu netezește rapid ridurile, chiar și la o vârstă înaintată, tonifiază pielea în mod natural și elimină pungile de sub ochi – este o rețetă pentru întinerire. După ce am văzut primele rezultate, am decis să-mi patentez formula și noroc că am făcut asta la timp! După ce am primit patentul, telefonul a început efectiv să fie bombardat de apeluri și mesaje de la reprezentanții companiilor farmaceutice vestice. Toți îmi propuneau să le vând rețeta și să le transfer drepturile de autor pentru această masca de întinerire.

Dar nu ai acceptat oferta, nu-i așa?

Bineînțeles că nu. Am creat produsul de întinerire pentru mama mea, nu pentru profit. Vreau ca și alte femei obișnuite, care nu au sute de mii de dolari pentru proceduri de întinerire și operații, să își poată redobândi frumusețea și tinerețea. Așa văd eu lucrurile și nu-mi pot încălca principiile.

Gua Sha Mask anti rid: elimină ridurile, chiar si macro

Cum ai reușit să gestionezi producția? Evident, sunt necesare fonduri generoase.

M-a ajutat directorul universității. Împreună cu laboratorul nostru și Institutul de Știință și Cercetare, am reușit să producem masca pentru întinerire chiar aici. Și chiar mi-a sugerat și un nume drăguț pentru produs – Gua Sha Mask

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

Opinia expertului

Produsul Alinei Ionescu este cu adevărat unic. Ingredientele și proporția potrivită au condus la crearea unui adevărat miracol în domeniul întineririi pielii. Când am realizat primul test clinic, rezultatele au surprins întreaga lume științifică!

Gua Sha Mask nu prezintă niciunul dintre dezavantajele pe care le au cele mai scumpe soluții, care au efecte secundare și contraindicații și, cel mai important – oferă doar efecte temporare. Gua Sha Mask oferă rezultate excelente la orice vârstă și poate fi utilizat fără restricții. Testele clinice au arătat că până și femeile de peste 65 de ani pot să scape rapid de riduri, de uscăciune și piele lăsată. Gua Sha Mask este eficient și în prevenția modificărilor legate de vârstă pentru femeile de 20 de ani. Masca hrănește perfect pielea și o protejează mulți ani de îmbătrânirea prematură.

Pot spune cu încredere că, în prezent, nu există niciun alt produs pentru întinerirea pielii care să se ridice la nivelul acestuia.

Robert Simirescu (cercetător senior la laboratorul Universității de Farmacie).

COMENTARII:

Cel mai important este că transformarea are loc din interior. La început, tenul tău își recapătă tinerețea, apoi, viața începe să fie umplută de o mulțime de emoții și fericire din nou, iar acest lucru nu poate fi exprimat în cuvinte!

Dina Toma

Sunt de acord! Masca acționează eficient și elimină imperfecțiunile tenului – toate au dispărut – ridurile și pielea lăsată. De la prima utilizare, se pot vedea deja rezultatele.

Emilia Lovin

Vă va ajuta. Acest produs este mult mai bun decât orice altceva am încercat.

Iulia Georgescu

Sunt atât de fericită că am aflat despre această masca! S-au schimbat multe lucruri în viața mea. Acum sunt din nou fericită, vă mulțumesc!

Paula Bradu

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: