INTENSKIN anti rid: principalul aliat în lupta contra vârstei

INTENSKIN anti rid: principalul aliat în lupta contra vârstei

 • Reduce ridurile
 • Restabilește elasticitatea
 • Reface conturul
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

INTENSKIN – INOVAȚII ȘI REZULTAT

INTENSKIN – este o cremă inovativă, care conține ulei tămăduitor de argan și avocado, vitamine și acid hialuronic, hrănește și întinerește straturile adânci ale pielii, stimulează creșterea țesutului epitelial
Crema stimulează activ producerea de colagen și regenerarea ”matricei” intercelulare. Aceasta ajută la reducerea remarcabilă a ridurilor mimetice de pe frunte, din regiunea gurii și ochilor (riduri ”laba gâștei”).

INTENSKIN – rste un ”coctail” impresionant pentru corecția pliurilor nosolabiale și ridurilor dintre sprâncene.

Conține componente care sunt create pentru a ”mări volumul” în locul unde acționează, ceea ce unple ridurile și pliurile din interior, “împingând” pielea înapoi. Deasemenea, ajută la ”relaxarea” micro-contracțiilor musculare, pentru a împiedica increțirea pielii între sprâncene.

INTENSKIN – conține unul dintre cei mai puternici antioxidanți, care neutralizează radicalii liberi, ce sut principala pricină a înbătrânirii. Inhibă dezintegrarea colagenului, adică, luptă cu îmbătrânirea prin protejarea celulelor de distrugere. Stimulează circuitul limfei pentru eliminarea umflăturilor și micșorarea urmelor vineții de sub ochi. Consolidează structura pielii reface relieful, ovalul feței, datorită producerii naturale de golagen și elastină.

INTENSKIN anti rid: principalul aliat în lupta contra vârstei

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

89% AU ÎNCEPUTSĂ ARATE ACEA VÂRSTĂ, PE CARE O SIMT!

După 40 de ani regenerarea celulelor începe sa încetinească. Apar tot mai multe riduri, pielea își pierde elasticitatea, iar conturul feței devine mai puțin pronunțat. Îngrijirea revoluționară împotriva îmbătrânirii INTENSKIN a fost creat anume pentru îngrijirea pielii în ofilire.

 

Acțiunea triplă a INTENSKIN este confirmată de testările clinice la scară largă:

 • 1183 de femei
  Au remarcato reducere considerabilă a ridurilor și liniilor date de privirea încruntată (de 77%), la colțul ochilor (de 56%) și pe frunte (de 76%)
 • 927 de femei
  S-a umplut volumul în pliurile nosolabiale, volumul în regiunea pomeților a fost restabilit (+41%). Ovalul feței este vizibil mai pronunțat, pielea netedă și umplută cu volum.
 • 1321 de femei
  Rezultate vizibile Elasticiatea pielii a crescut (+65%), pielea este mai densă (+54%) și hidratată pentru 48 de ore.

LUAȚI ÎN MÂINI PROPRIA VÂRSTĂ

 1. Pliurile nosolabiale AU DISPĂRUT după 2 cursuri
 2. Ridurile ”laba gâștii” AU DISPĂRUT după 2 cursuri
 3. Ridul dintre sprâncene A DISPĂRUT după 2 cursuri
 4. Conturul lăsat A DISPĂRUT după 1 curs
 5. Pungile de sub ochi AU DISPĂRUT după 1 curs

INTENSKIN anti rid: principalul aliat în lupta contra vârstei

12 000 000 $ AU FOST INVESTITE PENTRU CREAREA INTENSKIN

 • 4 ani pentru desfășurarea testărilor
 • 3 ani pentru crearea formulei
 • 118 specialiști activi
 • 100 procente eficacitate
 • 89 procente femei fericite
 • 3 certificat de calitate UE, RTS, ISO
 • 80 procente componente naturale

OPINII SINCERE

Am cumpărat INTENSKIN cu puţin timp în urmă şi deja sut mulţumită de rezultat – pielea feţei s-a întins, ridurile s-au diminuat. De asemenea, s-au diminuat porii, sunt foarte mulţumită de felul în care arăt acum. Şi cel mai important – nu a trebuit să aştept prea mult ca să văd rezultatul

Victoria

Desigur, după 40 de ani pielea nu mai este la fel, şi nu prea aveam încredere că o oarecare mască îmi poate ajuta. Însă INTENSKIN este eficientă – faţa arată mai proaspătă, culoarea feţei s-a îmbunătăţit, ridurile nu mai sunt la fel de adânci. Sunt foarte mulţumită

Sorina

INTENSKIN – este cea mai bună mască pe care am încercat-o. Nu am multe riduri, însă mă deranjează ridurile de expresie, iar culoarea pielii lasă uneori de droit. Cu INTENSKIN ridurile au dispărut complet, faţa a devenit atât de proaspătă, încât nimeni nu crede că am 30 de ani

Ana

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: