Osteo Pro pentru articulații: vă va oferi ușurința mișcărilor!

Osteo Pro pentru articulații: vă va oferi ușurința mișcărilor!

 • Ameliorează rapid durerea
 • Stopează procesul inflamator
 • Ameliorează umflarea articulațiilor
 • Reface complet țesutul osos și cartilajele
Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

AVEȚI NEVOIE DE OSTEO PRO, DACĂ AVEȚI UNUL DIN URMĂTOARELE SIMPTOME

Osteo Pro pentru articulații: vă va oferi ușurința mișcărilor!

 1. Dureri în partea inferioară a spatelui, dureri în coloana vertebrală, dureri cervicale
 2. Disconfort în timpul mersului pe jos, rigiditatea articulațiilor
 3. Slăbiciune și durere la nivelul articulațiilor
 4. Mici pocnituri sau scârțâit la nivelul articulațiilor care se aud în timpul activităților

Ce este un Condroprotector?

Condroprotectoarele sunt medicamentele care protejează cartilajul de distrugere. Conform clasificării moderne, toate condroprotectoarele sunt împărțite în patru generații: Prima generație de medicamente include produse pe bază de ingrediente naturale: extracte de origine vegetală sau animală. A doua generație este reprezentată de monopreparări, al căror principal ingredient activ este acidul hialuronic, glucozamina sau sulfatul de condroitină. A treia generație se bazează pe o combinație de glucozamină și sulfat de condroitină. A patra generație este reprezentată de suplimentele naturale.

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului

COMPOZIȚIE UNICĂ A REMEDIULUI Osteo Pro

Osteo Pro pentru articulații: vă va oferi ușurința mișcărilor!

 1. Sarea Epsom Crește permeabilitatea capsulei articulare, facilitează depunerea normală a calciului în țesutul osos, inhibă dezvoltarea proceselor degenerative la nivelul articulațiilor, favorizează regenerarea capsulei articulare și a suprafețelor cartilaginoase ale articulațiilor, crește producția de lichid intraarticular, reduce durerea și crește mobilitatea articulațiilor afectate.
 2. Ulei esențial de mentă Stopează procesul inflamator. Regenerează țesutul cartilaginos și osos
  Ulei esențial de brad siberian. Contribuie la îmbunătățirea microcirculației în țesuturile articulare. Ameliorează durerea. Activează regenerarea țesutului articular.

Părerea expertului

«Suprafețele articulare ale oaselor sunt acoperite cu cartilaj articular hialin. Cartilajul este un țesut fără vase de sânge și fără nervi, acesta se alimentează cu nutrienții necesari absorbiți din țesuturile ce îl înconjoară și din lichidul sinovial. Biologic, componentele active ale remediului Osteo Pro ajută la asimilarea unei doze mult mai mari de substanțe nutritive datorită conținutului ridicat de vitamine și minerale esențiale.

 

Tuturor pacienților care suferă de dureri articulare și necesită regenerarea articulațiilor, recomand cu încredere remediul Osteo Pro. În practica mea, aplicarea acestui remediu ca și tratament, a demonstrat nenumărate ori rezultate extraordinar de bune. Dacă doriți să aveți articulații sănătoase, mobile și puternice, chiar și la bătrânețe, recomand să încercați acest remediu unic.»

Teodor Panagutareumatolog de categorie superioară, profesor

Recenzii ale clienților

Toată viața m-am chinuit de dureri de genunchi. Ultima încercare de a scăpa de aceste dureri era cât pe ce să mă lase invalid. Am mers la un medic renumit care mi-a recomandat să fac o injecție care m-ar fi scăpat de dureri, dar rezultatul a fost deloc cel așteptat, la câteva zile nu mai puteam merge. Am avut mare noroc de soția mea care a găsit un specialist la care m-a dus rapid. M-au făcut o radiografie, am mai trecut niște aparate și la sfârșit ca tratament mi-au prescris – Osteo Pro. După o săptămână, durerea a dispărut, iar după o lună de tratament, aparatul a arătat că genunchiul meu era absolut sănătos.

Ion Negrea, 67 de ani

Încă în liceu am fost diagnosticat cu osteocondroză. De atunci, am suferit dureri groaznice toată viața. Am ajuns să cred că doar o intervenție chirurgicală mă mai poate salva, dar am avut noroc de un medic bun care mi-a prescris Osteo Pro. După trei tratamente articulația a fost recuperată complet, nu mai am dureri și nici edeme. Gel este perfectă, nimic de spus.

Nicolai Sâmbotean, 44 de ani

Familia mea a dus toate economiile noastre la medici și farmacii, în speranța de a-l vindeca pe bunicul de osteocondroză. Bietul de el, plângea de dureri de spate. A ajuns să stea la pat, nu putea merge din cauza durerilor, uneori aveam impresia că îi este greu chiar și să respire. Toate acestea sunt urmările mediului în care a lucrat. Acum este mult mai bine, l-am tratat cu Osteo Pro, fără ședințe de masaj, injecții sau fizioterapie. Recomandăm.

Olga Bejenaru, 26 de ani

Obțineți cu 50% reducere - accesați site-ul web al producătorului
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: